Wat zeggen anderen?

“Nanda kijkt individueel naar gedrag van baas en hond. Ze geeft tips, maar oordeelt niet. Ze laat baas en hond in de waarde en helpt baasjes hun hond te leren begrijpen. Wij hebben Nanda betrokken bij de keuze van onze hond, ook daar heeft ze ons meegenomen in gedag van pups en specifiek die van ons. Speels, alert, gericht op personen, dominant etc. Wat past bij je? Nanda werkt vraaggericht en past haar lessen aan aan hetgeen er in de groep of per individu speelt.”

“Je hebt het nest pups vorig jaar hartstikke goed ingeschat. Die met het blauwe en paarse bandje waren onze favoriet, dat zijn ze nu nog steeds. Bij het blauwe gele schudde jij je hoofd destijds, dat heb je heel goed ingeschat want het is een uitdagende hond. Het witte en groene bandje zijn passief. Het bruine bandje bijt en blaft van zich af (kroop toen ook in de hoek) en die met het grijze bandje  is nu ook nog heel passief en angstig.”

“Nanda laat je echt nadenken over alle facetten die nodig zijn voordat je een pup aanschaft. Ze deelt haar kennis en stelt vooral veel vragen. Door deze vragen ga je bewust nadenken over je situatie nu, maar ook mogelijke veranderingen in de toekomst. Er bleken veel verkeerde informatie te worden gegeven en Nanda benoemt dingen, waar we zelf nooit aan hadden gedacht.  Deze som der delen, maakt dat we zelf een goede keuze hebben kunnen maken voor een prachtige en heerlijke pup!”

Hondenschool - Puppytraining en hondentrainer in Twente

Basisvertrouwen   Verbondenheid   Veiligheid   Kracht